Spletno stran odprite s sodobnejšim brskalnikom, obstoječ žal ne omogoča delovanja in prikaza strani.

logo logo

Projekt SODELOVALNICA sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Za odrasle

Sodelovanje premika meje. Za začetek tiste v glavi.

Delavnice Za odrasle

Vsak, ki se želi naučiti nekaj novega, naj se obda s tistimi, ki vedo več. Zato smo skupaj z Zavodom Tevefon pripravili brezplačno »MEGA delavnico«, ki z vnaprej posnetimi video vsebinami uči o pomenu in prednostih medgeneracijskega sodelovanja. Delavnice pa so le en od delov projekta »Vsi zmagujemo, ko sodelujemo« Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kako ločiti stereotip od resničnosti? Z izkušnjami.

Delavnice Za odrasle

Iz oči v oči smo se v video vsebinah srečali s stereotipi, ki veljajo za vse generacije. Na zabaven način smo skupaj poiskali odgovore na vprašanja:

  • Katere stereotipe, ki otežujejo komuniciranje z ostalimi generacijami pripisujete pripadnikom vsake generacije (Generacija Babyboom, generacija X, generacija Y in generacija Z)?
  • Kaj pa so dobre lastnosti teh generacij in kaj lahko vsaka generacija nauči ostale (Generacija Babyboom, generacija X, generacija Y in generacija Z)?
  • Kako naj torej ekipa predstavljena v videu sodeluje? Kako naj se lotijo komuniciranja, da pridejo do rešitve?
  • Našli predlog aktivnosti, ki bi jo uvedli na delovnih mestih z namenom spodbujanja boljšega medgeneracijskega sodelovanja (lahko gre za kratkotrajno delavnico oz. aktivnost ali pa za bolj dolgoročno prakso v podjetju).

Delavnice Za odrasle