Spletno stran odprite s sodobnejšim brskalnikom, obstoječ žal ne omogoča delovanja in prikaza strani.

logo logo

Projekt SODELOVALNICA sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Zaključni dogodek zaokrožilo veselje delodajalcev ob prejemu priznanj MEGA 2022

9.12.2022

V okviru zaključnega dogodka projekta Vsi zmagujemo, ko sodelujemo je potekala podelitev priznanj delodajalcem, ki so sodelovali na jesenskem natečaju MEGA 2022. Veselje nagrajencev se je v sredo, 7. decembra, prevevalo Mestni muzej Ljubljana. Utrinke s podelitve si oglejte v nadaljevanju.

Pod okoljem projekta Vsi zmagujemo, ko sodelujemo so se od leta 2020 zvrstili trije natečaji za priznanje MEGA. Na njih so sodelovali medgeneracijsko aktivni delodajalci, ki so predstavili skupaj 56 pristopov k spodbujanju medgeneracijskega sožitja, priznanje MEGA pa je prejelo 28 delodajalcev. Samo na zadnjem, jesenskem natečaju je med 38 prijavitelji priznanje MEGA 2022 prejelo 18 delodajalcev.

Priznanje MEGA pospešek 2022 prejme družba Krka, d.d., Novo Mesto. Podjetje je v medgeneracijskih aktivnostih, povezovanju in sodelovanju v delovnem okolju izstopalo s celostnim programom upravljanja starostno raznolikih sodelavcev.

Priznanje MEGA navdih 2022 za dobro prakso medgeneracijskega sodelovanja v delovnem okolju prejme še 17 delodajalcev: Telekom Slovenije, d.d.; Celjski mladinski center, javni zavod za mladinsko kulturo, izobraževanje, informiranje in šport; Zavod za medgeneracijsko sodelovanje Simbioza Genesis Ljubljana, socialno podjetje; Grow and Scale d.o.o.; NEOBISTRO d.o.o.; JUB kemična industrija d.o.o.; Pristop Media d.o.o.; Eurosender d.o.o.; Renderspace d.o.o; AMBIT d.o.o.; Mugada d.o.o.; ALPE-PANON d.o.o.; Petrol d.d., Ljubljana; ZAMAN d.o.o.; Support & Trade d.o.o.; Indigo Consulting d.o.o; ISKRA PIO d.o.o..

Več o nagrajencih jesenskega natečaja preberite tukaj.