Spletno stran odprite s sodobnejšim brskalnikom, obstoječ žal ne omogoča delovanja in prikaza strani.

logo logo

Projekt SODELOVALNICA sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Pravila in pogoji uporabe

Ti splošni pogoji urejajo način dostopa do spletnega mesta www.sodelovalnica.si, način uporabe podatkov in dokumentov (v nadaljevanju: informacij), uporabo spletnih storitev in odgovornosti upravljavca spletnega mesta ter uporabnikov. Upravljavec spletnega mesta je Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti (v nadaljevanju: ministrstvo ali upravljavec), tehnični skrbnik in izvajalec pa Pristop, d.o.o in Renderspace, d.o.o.

Pogoji uporabe

Uporaba spletnega mesta je brezplačna in prosta (ne predvideva kakršenkoli registracije uporabnikov).

Spletno mesto je namenjeno pridobivanju splošnih informacij o projektu Vsi zmagujemo, ko sodelujemo in praksah medgeneracijskega sodelovanja na delovnem mestu. Enkrat letno je na sodelovalnica.si organiziran tudi natečaj za podjetja Mega, ki ima lastna pravila in pogoje uporabe.

Omejitev odgovornosti

Izključitev odgovornosti

Ministrstvo pri zbiranju in obdelavi informacij deluje z največjo skrbnostjo ter skrbi za njihovo pravilnost in ažurnost, vendar je njegova odgovornost za napake v podanih informacijah na tem spletnem mestu izključena. Uporabnik vsebine spletnega mesta uporablja na lastno odgovornost.

Za zagotavljanje ustrezne kakovosti informacij lahko ministrstvo vsebine spreminja (dopolnitve, uskladitve, odstranitve) brez predhodnega opozorila.

Namen vsebin

Objavljene vsebine ne predstavljajo pravnega nasveta ali stališča ministrstva in nimajo pravnih posledic, temveč so le usmerjevalne in informativne narave.